Persoonlijke referenties

Jan Rycken, oud directeur at Juvans, working with Pim at Zayaz, Divers, MEE, Juvans, gemeente Den Bosch. (September 2010) “I know Pim as a creator. Someone who is able to make progress in a short time. He can inspire people, he has an eye for potential people en he can strongly convince leaders of other companies.”

Monique Ruimschotel ex-bestuurder IJsterk, schakelde Pim in als een productontwikkelaar in 2008. (September 2010) “Ik kende Pim al voor hij bij IJsterk werkzaam was en hij heeft mij telkens weer versteld doen staan door zijn werklust, zijn tempo en creativiteit. Hij ziet onvermoede business-kansen en legt onverwachte verbindingen.” Top qualities: Expert, On Time, Creative. 

Bert Petersen, divisie directeur, Fontis managed Pim at OsiraGroep. (November 2010) “Pim heb ik meegemaakt als een origineel en creatief manager in de zorg. Altijd bereid om in nieuwe beperkingen uitdagingen te ontdekken. En ook om zijn medewerkers te laten zien dat er licht brandt aan het einde van de tunnel. Pim werkt hard en is er als hij verwacht wordt. Pim kan goed tegen kritiek en is ook in staat om op een juiste manier feedback te geven. Hij is loyaal en een fijne empathische collega om mee samen te werken en een inspirerend leiding gevende voor zijn ondergeschikten.” .

Joan Bulder, programma manager, Common Purpose. Client of  Pim at OsiraGroep. (2007) “Pim heeft in zijn baan als manager in een verzorgingscomplex in Amsterdam het personeel en de bewoners een enorm positieve boost gegeven. Toen wij er met een groep high potentials van de navigatorgroep van CP op bezoek waren werden we getroffen door de zeldzaam hoge motivatiegraad bij alle leidinggevenden, de positieve sfeer in het huis en de vreugde t.a.v. de zelfsturingmogelijkheden die Pim geïntroduceerd had voor zowel de bewoners als de werkers.”

Edwin Bult, Manager Nursing Home, OsiraGroep. Worked directly with Pim at OsiraGroep  from 2003 – 2007. “Pim is a highly skilled manager. He loves challenges and has a creative response towards them. Pim is a people manager and has a lot of experience in training and motivating groups. He can implement changes in organisations and can quickly analyze the most important needs. He puts lots of effort in his work and is not easily satisfied. He is a bridge builder and has a large network.” 

Jan Dirk Smit, Managing Director / Partner, Maritime Systems Technology Managed Pim at Maritime Systems Technology from 1998 – 2002. “Pim is een loyale en energieke Project manager en collega. Zijn niet-aflatend enthousiasme werkte stimulerend voor het team. Zijn sociale vaardigheden kwamen mede tot uitdrukking in het gemak waarmee hij de markt van ons bedrijf bediende. Ik kan hem warm aanbevelen voor opdrachten of functies.

Terug naar Home