Over mijzelf

Ik ben nabij de Rotterdamse haven opgegroeid waar ik gepassioneerd grote schepen heb bekeken die vanuit de hele wereld de Nieuwe Waterweg op kwamen varen. Vandaar dat een deel van mijn carrière logischerwijze uit die passie voortvloeide, namelijk bij een internationaal haven adviesbureau. Ik woon nu al weer jaren in de omgeving Amsterdam. Naast mijn werk als organisatieadviseur en project manager heb ik meer dan twintig jaar in de zorg gewerkt. Eerst als verpleegkundige en later als manager van een grote zorginstelling in Amsterdam en als manager sociale ondernemingen. Ik werd getroffen door het wel en wee van de ouder wordende mens. De veranderende woon- en welzijnswereld, de roep naar eigen regie van zorg,  roepen mijn aandacht op.

Omgang met mensen en veranderingen loopt als een rode draad door mijn leven, op het niveau van de werkvloer tot aan bestuurders en regeringsniveau. Zo ben ik met meerdere handelsmissies van diverse ministers naar het buitenland gereisd.
Elk mens boeit mij, omdat ieder zijn unieke verhaal heeft en dat stelt mij in staat continue te groeien.

Mijn Kernwaarden
Betrouwbaarheid, passie, enthousiasme, loyaliteit, samenwerken, creativiteit, respect, het denken in kansen en uitdagingen.

Mijn competenties

  • Analytisch inzicht, proactief, pragmatisch en snel
  • Ontwikkelen van nieuwe initiatieven, enthousiasmeren en verbinden
  • Ruime ervaring in project management en vernieuwingen in onzekere omgevingen